REKTÖRÜMÜZ 23 NİSAN ÇOCUKLARINI AĞIRLADI

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Sultan I. Murat Devlet Hastanesi Gündüz Çocuk Bakımevi’nden Bakımevi Müdürü Fatma Özer ile öğretmenler Gülsüm Döncü ve Burcu Tuncay eşliğinde 23 öğrenciyi 20 Nisan 2018 tarihinde Rektörlükte ağırladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ziyaret kapsamında öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı ve miniklerle tek tek tanışarak sohbet etti. Sohbet sırasında Rektörümüzün büyüyünce hangi mesleği yapmak istedikleri sorusuna minikler sırasıyla Postacı, Solo Türk, Yarışçı, Polis, Asker, Robot Mühendisliği, Tüccar, İtfaiyeci, Tamirci, Ajan, Veteriner, Dondurmacı, Pastacı, Öğretmen, Eczacı, Keman Hocası, Sihirbaz, Ressam, Mucit, Yazar ve Avukat cevaplarını verdiler. Ardından I. Murat Devlet Hastanesi Gündüz Çocuk Bakımevi öğrencilerinden Aytuğ Egemen Karabayır, tüm arkadaşları adına Rektörümüze hediye takdim etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, geçen yıl olduğu gibi bu yılda minik öğrencilere bir bilmece sordu ve ardından öğrenciler ile soru cevap oyunu oynadı. Rektörümüzün miniklere yönelttiği “Bugün siz hangi bayram için buradasınız? Bu bayramı size kim hediye etti? Mustafa Kemal Atatürk’ün babasının adı neydi?” sorularına öğrenciler hep bir ağızdan doğru cevap verdi.

Minik öğrencilerden Öykü İnanöz, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu tarafından sorulan sorulara en erken biçimde cevap vererek Rektörlük koltuğununun sahibi oldu. 23 Nisan Rektörü Öykü İnanöz, ilk icraat olarak Üniversitemiz Konservatuvarını büyüteceğini belirterek Dünya Keman Yarışmasının Üniversitemizde gerçekleştireceği haberini müjdeli. Öğrenci arkadaşları, 23 Nisan Rektörüne başarılar diledikten sonra ellerinde Türk bayraklarıyla hep birlikte "23 Nisan Kutlu Olsun" şarkısını söylediler.

Daha sonra Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, minik öğrencilere 23 Nisan Bayramı dolayısıyla hediyeler vererek minikler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bu içerik 20.04.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 798 kez okundu.