REKTÖRÜMÜZ “28 ŞUBAT BİN YILIN SONU BİN YILIN BAŞI” PANELİNE KATILDI

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından 26 Şubat 2018 tarihinde Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda "28 Şubat Bin Yılın Sonu Bin Yılın Başı Paneli" düzenlendi. Moderatörlüğünü KADEM Tekirdağ Hukuk Komisyonu Başkanı Av. Meral Diktaş’ın yaptığı, AK Parti İstanbul Milletvekili, MKYK üyesi ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Prof. Dr. Bekir Berat Özipek konuşmacı olduğu panele Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ AK Parti Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, KADEM İl Temsilcisi Zeynep Şahin Şentop ve çok sayıda davetli katıldı.

KADEM Tekirdağ Temsilcisi Zeynep Şahin Şentop açılış konuşmasında 28 Şubat ile alakalı etkinliklerin hafta boyunca Türkiye’nin farklı yerlerinde gerçekleştirileceğini belirterek 28 Şubat dönemine tesadüf eden üniversite eğitimine ilişkin bilgiler vererek yaşadığı olumsuzlukları aktardı.

Prof. Dr. Mustafa Şentop, 28 Şubat sürecini bir akademisyen gözünden anlatabileceğini 28 Şubat'ın yıl dönümlerinde gerçekleştirilen bu toplantıların tarihi yeniden öğretme imkanı hazırladığını söyleyerek Türkiye’de o dönem ciddi ekonomik, siyasi ve sosyal sıkıntılar yaşandığını belirterek dönemin ayrıntılı bir çerçevesini çizdi.

Bu içerik 28 Şubat 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 896 kez okundu.

YENİ EDİRNE’NİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERİÇ KENARI SOSYAL TESİSLERİ

Trakya Üniversitesi’nin Meriç Kenarı Öğrenci Sosyal Tesisleri’nde, Sağlık Kültür Spor Daire Başkan V. Yücel Kurtdere ve değerli personellerinin katkılarıyla 2018’in ilk aylarında başlayan yenileme ve dönüşüm çalışmaları, sürdürülebilirlik ilkesiyle, tüm hızıyla devam ediyor. Edirne’ye yıllardır hizmet veren tesisler, yenilenen yüzü, her geçen gün daha da artan..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TARİHİNDE BİR İLK: ÜNİVERSİTE AİLESİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite tarihinde ilk defa düzenlenen iftar yemeği, akademisyenler, idari çalışanlar ve öğrencilerin yoğun katılımıyla, Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi’ndeki Bolca Ana Yemekhanesi’nde gerçekleşti. 7 Haziran 2018’de düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 1.000 kişi katıldı. İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Enes Temel’in Kur'an-ı..