REKTÖRLÜK KAFETERYASINDA YENİ HİZMETLER...

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü’nde yer alan kafeteryada hizmet kalitesi ve çeşitliliğini artırmak amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İşletmeler Koordinatörlüğü’nün girişimleriyle, gün boyunca sıcak çorba satışına başlanmıştır. Çorba satışı, Pazartesi günü mercimek, Salı tavuk suyu, Çarşamba domates, Perşembe ezogelin ve Cuma yayla olmak üzere, 4 TL’den gerçekleştirilecektir. Ayrıca, sunum şekli ve sosları her gün değişmek üzere, öğlen saatlerinde makarna servisine de başlanmıştır.

Diğer taraftan, Uygulama Oteli’nde kalan misafirler için açık büfe kahvaltı hizmetine başlanmış olup, bu hizmetten, ücreti karşılığında Trakya Üniversitesi çalışanları da yararlanabilecektir.

Bu içerik 25.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1413 kez okundu.