REKTÖR YARDIMCIMIZIN SELANİK TEMASLARI

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun Erasmus öğretim üyesi değişimi kapsamında 12-16 Haziran 2017 tarihleri arasında Selanik Aristoteles Üniversitesi’nde Kulak Burun Boğaz ve Yayın Etiği konularında dersler verdi. Üniversitemizin yanı sıra, Üniversitemiz dergilerinin, Balkan Medical Journal’ın ve Edirne’nin de tanıtımını yapma fırsatı bulan Rektör Yardımcımız, derslere ilgi ve Yunanlı meslektaşlarının konukseverliğinden çok memnun kaldığını belirtti.

Aynı zamanda Selanik Aristoteles Üniversitesi akademik ve öğrenci işlerinden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ariadni Stogiannidou, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alexandros Garyfallos, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. John Nimatoudis ve Tıbbi Araştırma Metodolojisi Yüksek Lisans Programı Yöneticisi Prof. Dr. Maria Albani ve Hippokratia dergisi Editörü Prof. Dr. Stefanos Triaridis ile de görüşme fırsatı bulan Rektör Yardımcımız, Yunanistan’ın yanı sıra dünyada da ön sıralarda olan Selanik Aristoteles Üniversitesi’ndeki eğitim ve araştırma konularında bilgi aldı, Üniversitemizin olanakları hakkında bilgi verdi ve olası ortak çalışmalar açısından karşılıklı değerlendirmelerde bulunarak, bu konuda Selanik Aristoteles Üniversitesi yetkililerinden oldukça pozitif geri dönüşler aldı.

Rektör Yardımcımız Selanik ziyareti sırasında Atatürk Evi Müzesi’ni ve Selanik Başkonsolosumuz Sayın Orhan Yalman Okan Beyefendi’yi de ziyaret ederek, Selanik’teki üniversiteler ile Üniversitemiz arasındaki işbirliği imkânlarını görüştü.
Bu içerik 19.06.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1146 kez okundu.