REKTÖR YARDIMCIMIZ ROMANYA VE MAKEDONYA’DA KONFERANSLAR VERDİ

Avrupa ve Balkanlarda tanınan bir bilim insanı olan Rektör Yardımcımız ve Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Cem Uzun, geçtiğimiz günlerde Romanya ve Makedonya Ulusal Kulak Burun Boğaz Kongrelerinde davetli konuşmacı olarak konferanslar verdi.

Romanya Ulusal Kongresi’nde, kendi geliştirdiği üç farklı orta kulak cerrahisi tekniğini anlatan ve uzun vadedeki sonuçları sunan Prof. Uzun’a, Romanya Ulusal Kulak Burun Boğaz ve Baş-Boyun Cerrahisi Onursal Üyelik ödülü de verildi.

Makedonya Ulusal Kongresi’nde ise Yayın Etiği konusunda konferans veren Rektör Yardımcımız, Genel Sekreterliğini yaptığı Balkan Kulak Burun Boğaz ve Baş-Boyun Cerrahisi Birliği Yönetim Kurulu’nu da toplayarak birliğin faaliyetleri konusunda bilgi alışverişinde bulundu.
Bu içerik 06 Haziran 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 791 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..