REKTÖR YARDIMCIMIZ PROF. DR. CEM UZUN’DAN ULUSLARARASI BAŞARI

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun Barselona'da yapılan 4. Avrupa Kulak Burun Boğaz ve Baş-Boyun Cerrahisi Kongresi'ndeki Balkan Panelinin moderatörlüğünü yaptı. Balkan KBB ve BBC Birliği Genel Sekreterliğine 8 yıllığına seçilen Prof. Uzun, Avrupa Kongresi sırasında ayrıca kendi cerrahi teknikleriyle ilgili bir kurs verdi. Talebin yüksek olması nedeniyle kursunu bir kez daha tekrarladı. Bunların yanı sıra bir yuvarlak masa toplantısına davetli konuşmacı olarak katıldı ve 7 oturuma başkanlık yaptı.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..