REKTÖR VEKİLİMİZDEN KAYIT OFİSİNE ZİYARET

Rekor başvuru sayısı ile uluslararası öğrencilerin ilk tercihi olan Üniversitemize yerleşmeye hak kazananların  2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı öğrenci kayıtları Balkan Kongre Merkezi’nde devam ediyor.

Rektör Vekili Prof. Dr. Cem Uzun 09 Ağustos 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’ndeki kayıt ofisini ziyaret ederek öğrenci ve veliler ile bir araya geldi.  Rektör Vekili Prof. Dr. Cem Uzun, Diş Hekimliği öğrencisi Kosova Uyruklu Ilayda Leskovcı’nın kayıt işlemi gerçekleştirerek Ilayda Leskovcı’ya başarılar diledi. Prof. Dr. Cem Uzun ayrıca başarılı organizasyondan ötürü emeği geçen herkese teşekkür etti.
Bu içerik 09 Ağustos 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1340 kez okundu.

ÜNİVERSİTEMİZDE “YENİ DÜNYA, YENİ TÜRKİYE VE MEDENİYETLER İTTİFAKI” KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Medeniyetler İttifakı Türkiye Eşgüdüm Kurulu Başkanlığı, Edirne Valiliği, Trakya Üniversitesi ve İstanbul Uluslararası Medeniyet Araştırmaları Derneği ve Merkezi (MEDAR) iş birliğinde düzenlenen “Yeni Dünya, Yeni Türkiye ve Medeniyetler İttifakı” Konferansı, Üniversitemiz ev sahipliğinde 20 Şubat 2018 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansa, Medeniyetler İttifakı Türkiye Ulusal ..

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..