REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NDAN YUNANİSTAN EDİRNE KONSOLOSLUĞUNA ZİYARET

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz, Yunanistan’da, 24 Temmuz 2018’de başlayan ve 83 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan yangın nedeniyle, 26 Temmuz 2018’de, Yunanistan Edirne Konsolosu Sotiria Theocharidi’ye taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, ülkemizin ve Trakya Üniversitesi’nin, Balkanlarla yakın ilişkiler içerisinde olduğunu belirterek Türkiye ve Yunanistan’ın tarihi ve kültürel birlikteliğinin, sadece iyi günlerde değil, yaşanılan acılarda da ortak olduğunu ifade etti. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, talep gelmesi durumunda Trakya Üniversitesi’nin tüm insani gücüyle Yunanistan’ın yanında bulunacağını belirterek, Yunan halkının acısını yürekten paylaştıklarını söyledi. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ayrıca, Edirne Konsolosluğu görevine kısa süre önce atana Sotiria Theocharidi’ye, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Bu içerik 27 Temmuz 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1624 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ'NİN MOBİL UYGULAMASI KULLANIMA SUNULDU

Trakya Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın, TÜBAP kapsamında yürüttüğü “Akademik Süreç Yönetimi Projesi”nin en önemli modüllerinden biri olan “Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Mobil Uygulaması” kullanıma açıldı. Mobil uygulama, Öğrenci, Akademik Personel ve İdari Personel olmak üzere 3 farklı ara yüzden oluşuyor. Öğrenciler için geliştir..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLE HIRVATİSTAN BALTAZAR ZAPRESİC UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Trakya Üniversitesi, uluslararası eğitim alanındaki iş birliklerini her geçen gün daha da artırıyor. Bu kapsamda, Trakya Üniversitesi ile Hırvatistan Baltazar Zapresic Uygulamalı Bilimler Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Baltazar Zapresic Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vladimir Simovic tarafından imzalanan protokolle, eği..