RECEP YAVUZ'A BAŞSAĞLIĞI

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi'nde görev yapan Bilgisayar İşletmeni Recep Yavuz'un kayınpederi Hulusi Serdar vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
                                                                                                   Trakya Üniversitesi Rektörlüğü

Not: Merhumun cenazesi 07 Aralık 2018 tarihinde ikindi namazına müteakip Hacılar Ezanı Camii’nden (İl Özel İdaresi Arkası)  kaldırılacaktır.
Bu içerik 07 Aralık 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 723 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE PATOLOJİ KURSU

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi sunduğu sağlık hizmetlerinin yanı sıra eğitimler vererek alanda liderliğini sürdürüyor.Dr. Ratip Kazancıgil Amfi Binası’nda 27 Nisan 2019’da Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Ana Bilim Dalının organizasyonunda ve Prof. Dr. Fulya Öz Puyan’ın yoğun emekleriyle hayata geçen “Kemik İliği Kursu”nun moderatörlüğünü Gazi Üniversitesinden Prof. Dr. Nalan Aky&uu..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KONUŞULDU

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi bölümü tarafından düzenlenen ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümünden Öğr. Gör. Tarık Sarıoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Kut’ül Amare Zaferi” konferansı Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanı Dr...