PROF. DR. ZAFER KOÇAK’IN BÜYÜK BAŞARISI

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Zafer Koçak, Türkiye’nin en yüksek bilimsel kuruluşlarından birisi olan TÜBA (Türkiye Bilimler Akademisi) Kanser Çalışma Grubu üyeliğine seçildi.

2002 yılında kurmuş olan TÜBA-Kanser Çalışma Grubu, ülkemizin bilime dayalı olarak insanlarına daha sağlıklı bir yaşam sunabilen ve kanser konusunda somut bilimsel ve teknolojik katkılar yapabilen bir ülke düzeyine çıkarılmasına yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu yaptığı açıklamada Prof. Dr. Zafer Koçak’ı alanında en etkin 14 bilim insanından biri olarak TÜBA Kanser Çalışma Grubu üyeliğine seçilmesinden dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Bu içerik 09.06.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 3259 kez okundu.