PROF. DR. KENAN SARIDOĞAN'IN EMEKLİLİK TÖRENİ

Bu içerik 09 Ekim 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 879 kez okundu.

YENİ FEN FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET HEYECANI

Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Balkan Kongre Merkezinde yapılan coşkulu törenle 34. Dönem mezunlarını uğurladı. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Erol Okan, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Murat Yurtcan, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz, çok sayıda akademisyen, veliler ve ..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDEN DEV BİR ADIM DAHA: SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİNDEN AKREDİTASYON HAMLESİ…

Bölgenin en büyük eğitim kurumu olan Trakya Üniversitesi, eğitimde kalitenin yükseltilmesi ve eğitim programlarımızın ulusal ve uluslararası standartlara ulaşması amacıyla başlatılan akreditasyon sürecinde önemli bir başarıya daha imza attı. Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Hemşirelik Eğitim Programları, Akreditasyon Kurulu (HEAK) tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda 30 Eylül 2021 tarihine de..