PROF. DR. CEM UZAL'IN KATKILARIYLA ÖNEMLİ BİR KAYNAK ÇALIŞMASI

Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. M. Cem Uzal ve İstanbul Üniversitesi Onkolojisi Enstitüsü Öğretim Üyelerinden Medikal Fizik Prof. Dr. Hatice Bilge Becerir ile Medikal Fizik Prof. Dr. Gönül Kemikler’in editörlüğünde, ülkemizde ileri gelen Medikal Fizik Öğretim Üyelerinin ve Uzmanlarının katılımıyla yayınlanan Türkiye Klinikleri Dergisi Radyasyon Onkolojisi “Eksternal Radyoterapi Fiziği ve Teknikleri” ile “Brakiterapi Fiziği” özel sayıları yayınlanmıştır.

Alanında bir bütün olarak yayınlanan ilk Türkçe derleme olan bu eserlerin, medikal fizik konusunda yüksek lisans ve doktora eğitimi gören öğrenciler ile radyasyon onkolojisi araştırma görevlilerinin eğitimlerine katkıda bulunması amaçlanmıştır.

Brakiterapi Fiziği Özel Sayısı:
Eksternal Radyoterapi Fiziği Ve Teknikleri Özel Sayısı:                                                                  http://dijitalakademi.turkiyeklinikleri.com/forward/tr-index.html?l=radyasyon-onkolojisi-ozel

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..

MAKEDONYA ÜLKE TANITIM GÜNÜ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik Ve Spor Bakanlığının desteği ile Trakya Üniversitesi ve Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından düzenlenen Makedonya Ülke Tanıtım Günü etkinliği 16 Şubat 2018 tarihinde Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat ..

EDİRNE VE İLÇELERİ RESİMLERLE ÖLÜMSÜZLEŞTİ

Trakya Üniversitesi kültür hizmetleri kapsamında kente olan desteğini yeni bir proje ile sürdürüyor. Proje dâhilinde Edirne’nin 9 ilçesi 9 farklı akademisyen gözünden “Edirne Görünümleri” isimli sergi ile tuallere taşındı.  Tarihi ve kültürel varlıkların birikimi ile Ülkemizin önemli kentleri arasında yer alan Edirne’ye bir de sanatçıların gözünden bakı..