PROF. DR. CEM UZAL'IN KATKILARIYLA ÖNEMLİ BİR KAYNAK ÇALIŞMASI

Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. M. Cem Uzal ve İstanbul Üniversitesi Onkolojisi Enstitüsü Öğretim Üyelerinden Medikal Fizik Prof. Dr. Hatice Bilge Becerir ile Medikal Fizik Prof. Dr. Gönül Kemikler’in editörlüğünde, ülkemizde ileri gelen Medikal Fizik Öğretim Üyelerinin ve Uzmanlarının katılımıyla yayınlanan Türkiye Klinikleri Dergisi Radyasyon Onkolojisi “Eksternal Radyoterapi Fiziği ve Teknikleri” ile “Brakiterapi Fiziği” özel sayıları yayınlanmıştır.

Alanında bir bütün olarak yayınlanan ilk Türkçe derleme olan bu eserlerin, medikal fizik konusunda yüksek lisans ve doktora eğitimi gören öğrenciler ile radyasyon onkolojisi araştırma görevlilerinin eğitimlerine katkıda bulunması amaçlanmıştır.

Brakiterapi Fiziği Özel Sayısı:
Eksternal Radyoterapi Fiziği Ve Teknikleri Özel Sayısı:                                                                  http://dijitalakademi.turkiyeklinikleri.com/forward/tr-index.html?l=radyasyon-onkolojisi-ozel
Bu içerik 20.06.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1392 kez okundu.