ÖSYM VE AÖF SINAVLARINDAKİ GÖREVLENDİRMELER HAKKINDA DUYURU

ÖSYM’nin düzenlediği sınavlarda, bina yöneticileri, hizmetliler, birer koruma görevlisi ve yedek gözetmen dışındaki tüm görevlendirmeler Ankara ÖSYM tarafından; AÖF’nin düzenlediği sınavlarda ise tüm görevlendirmeler Merkezimizce yapılmaktadır. Merkezimizce yapılan görevlendirmelerde ortaya çıkan bazı aksaklıkları gidermek amacıyla bir düzenlemeye gidilmiştir. Buna göre, görev talep eden  akademik personelimiz, her unvanda ayrı ayrı olmak üzere listelenecek ve her personelimize sırayla unvanlarına uygun görev verilecektir.

Görev talebinde bulunacak personelimizin, hem ÖSYM ve hem de AÖF’nin Görevli İşlemleri Sistemine ayrı ayrı kayıtlarını yaptırması, unvanlarında değişiklik olduğunda sistemdeki bilgilerini güncellemesi gerekmektedir. Bu konuda Üniversitemizin her biriminde birer görevli yetkilendirilmiştir. Sistemde kaydı olmayanlara görev verilmesi mümkün olmamaktadır.

Görevlendirmelerle ilgili sorunlar, İl Sınav Merkezi Yöneticisi ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman PİŞKİN’e bildirilmelidir.

ÖSYM ve AÖF  Edirne İl Sınav Merkezi Yöneticiliği

Bu içerik 03 Mayıs 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 3976 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..