ÖSYM VE AÖF SINAVLARINDAKİ GÖREVLENDİRMELER HAKKINDA DUYURU

ÖSYM’nin düzenlediği sınavlarda, bina yöneticileri, hizmetliler, birer koruma görevlisi ve yedek gözetmen dışındaki tüm görevlendirmeler Ankara ÖSYM tarafından; AÖF’nin düzenlediği sınavlarda ise tüm görevlendirmeler Merkezimizce yapılmaktadır. Merkezimizce yapılan görevlendirmelerde ortaya çıkan bazı aksaklıkları gidermek amacıyla bir düzenlemeye gidilmiştir. Buna göre, görev talep eden  akademik personelimiz, her unvanda ayrı ayrı olmak üzere listelenecek ve her personelimize sırayla unvanlarına uygun görev verilecektir.

 

Görev talebinde bulunacak personelimizin, hem ÖSYM ve hem de AÖF’nin Görevli İşlemleri Sistemine ayrı ayrı kayıtlarını yaptırması, unvanlarında değişiklik olduğunda sistemdeki bilgilerini güncellemesi gerekmektedir. Bu konuda Üniversitemizin her biriminde birer görevli yetkilendirilmiştir. Sistemde kaydı olmayanlara görev verilmesi mümkün olmamaktadır.

 

Görevlendirmelerle ilgili sorunlar, İl Sınav Merkezi Yöneticisi ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman PİŞKİN’e bildirilmelidir.

 

ÖSYM ve AÖF  Edirne İl Sınav Merkezi Yöneticiliği

Bu içerik 03.05.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 4170 kez okundu.