ÖMER ÇAKIR'A BAŞSAĞLIĞI

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nda İşletme Müdür Vekili olarak görev yapan Ömer Çakır’ın babası Nuri Çakır vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü

Not:  Merhumun cenazesi  (bugün) 08.06.2019’da öğle namazına müteakip Kemalköy’de defnedilecektir.

Bu içerik 08 Haziran 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 545 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE BİR LİDERİN DOĞUŞU KONFERANSI

Trakya Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Milli Mücadele: Bir Liderin Doğuşu Konferansı Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent Doğan, Arda MYO Müdürü Prof. Dr. Yeşim Yeş..

DR. ÖĞRETİM ÜYESİ SEDA TAŞ’TAN İKİ YENİ KİTAP

Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Mütercim Tercümanlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seda Taş’ın editörlüğünü yaptığı mütercim tercümanlık öğrencilerinin başucu kitaplarından olacak “Çeviribilimde Araştırmalar” ve “Çeviri Üzerine Gözlemler” adlı kitaplar Hiperlink Yayıncılık tarafından yayınlandı.Dr. Öğr. Üyesi Seda Taş, Trakya &Uum..