ÖĞRETİM ÜYEMİZDEN TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMUNA ÖNEMLİ SUNUM

Üniversitemiz Tıp Fakültesi İç Hastalıkları ABD, Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Cicin, Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu  Ruhsatlandırma Daire Başkanlığı Beşeri Tıbbi Ürünlerin Klinik Değerlendirme Birimi tarafından kurum içi uzman yetiştirmek amacıyla 01 Mart 2018 tarihinde düzenlenen 'Hizmet İçi Eğitim Programı'na eğitici olarak davet edildi.

Prof. Dr. İrfan Cicin eğitim kapsamında, onkoloji ilaçlarının ruhsatlandırılması açısından ruhsatlandırılmaya esas olan "Klinik Araştırmaların Değerlendirilmesi (Faz I-Faz II- Faz III-Faz IV)" konulu bir sunum gerçekleştirdi.

YENİ KAMU HASTANELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen, “Edirne, Çanakkale, Kırklareli ve Tekirdağ İlleri 2018 Yılı Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı”na katılmak üzere Edirne’ye gelen Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper ve beraberindeki heyet, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. RIDVAN CANIM’A BÜYÜK ONUR

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım’ın adı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentin Yakutiye İlçesi’nde yaptırılan eğitim merkezine verildi. Erzurum Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden, bölüm birincisi olarak mezun olduktan sonra, aynı üniversitenin Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nde akademisyenlik yap..