ÖĞRETİM ÜYEMİZDEN TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMUNA ÖNEMLİ SUNUM

Üniversitemiz Tıp Fakültesi İç Hastalıkları ABD, Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Cicin, Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu  Ruhsatlandırma Daire Başkanlığı Beşeri Tıbbi Ürünlerin Klinik Değerlendirme Birimi tarafından kurum içi uzman yetiştirmek amacıyla 01 Mart 2018 tarihinde düzenlenen 'Hizmet İçi Eğitim Programı'na eğitici olarak davet edildi.

Prof. Dr. İrfan Cicin eğitim kapsamında, onkoloji ilaçlarının ruhsatlandırılması açısından ruhsatlandırılmaya esas olan "Klinik Araştırmaların Değerlendirilmesi (Faz I-Faz II- Faz III-Faz IV)" konulu bir sunum gerçekleştirdi.

YENİ EDİRNE’NİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERİÇ KENARI SOSYAL TESİSLERİ

Trakya Üniversitesi’nin Meriç Kenarı Öğrenci Sosyal Tesisleri’nde, Sağlık Kültür Spor Daire Başkan V. Yücel Kurtdere ve değerli personellerinin katkılarıyla 2018’in ilk aylarında başlayan yenileme ve dönüşüm çalışmaları, sürdürülebilirlik ilkesiyle, tüm hızıyla devam ediyor. Edirne’ye yıllardır hizmet veren tesisler, yenilenen yüzü, her geçen gün daha da artan..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TARİHİNDE BİR İLK: ÜNİVERSİTE AİLESİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite tarihinde ilk defa düzenlenen iftar yemeği, akademisyenler, idari çalışanlar ve öğrencilerin yoğun katılımıyla, Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi’ndeki Bolca Ana Yemekhanesi’nde gerçekleşti. 7 Haziran 2018’de düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 1.000 kişi katıldı. İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Enes Temel’in Kur'an-ı..