ÖĞRETİM ÜYEMİZDEN TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMUNA ÖNEMLİ SUNUM

Üniversitemiz Tıp Fakültesi İç Hastalıkları ABD, Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Cicin, Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu  Ruhsatlandırma Daire Başkanlığı Beşeri Tıbbi Ürünlerin Klinik Değerlendirme Birimi tarafından kurum içi uzman yetiştirmek amacıyla 01 Mart 2018 tarihinde düzenlenen 'Hizmet İçi Eğitim Programı'na eğitici olarak davet edildi.

Prof. Dr. İrfan Cicin eğitim kapsamında, onkoloji ilaçlarının ruhsatlandırılması açısından ruhsatlandırılmaya esas olan "Klinik Araştırmaların Değerlendirilmesi (Faz I-Faz II- Faz III-Faz IV)" konulu bir sunum gerçekleştirdi.

YENİ YUNANİSTAN SELANİK ARISTOTLE ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET

Trakya Üniversitesi Dış İlişkilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun ve Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Müdürü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz Selanik Aristotle Üniversitesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Selanik Aristotle Üniversitesi Rektörü Prof. Pericles A. Mitkas, akademisyen ve öğrencilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Ariadni Stogiannidou, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başka..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ’NDE “VİYOLONSEL & GİTAR DUO KONSERİ”

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde “Viyolonsel&Gitar Duo” konseri düzenlendi. Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim üyeleri, Trakya Üniversitesi’nin davetlisi olarak geldiği Edirne’de, Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda bir konser etkinliği gerçekleştirdi. Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı &oum..