ÖĞRETİM ÜYEMİZDEN "KILAVUZ VE TEORİLER" SERGİSİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aylin Beyoğlu’nun “Kılavuz ve Teoriler” isimli sergisinin açılışı 11 Aralık 2017 tarihinde Edirne Devecihan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sergi açılışına Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğretim elemanları ile SAYRED derneği üyeleri,  öğrenciler ve pek çok sanatsever katıldı.

Resimlerde kargaların bir imge olarak kullanıldığı ve birey olarak yorumlandığı sergi, 18 Aralık 2017 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacaktır.

SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ ULUSAL BASININ GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Üniversitemiz bünyesinde 21 yıldır ziyaretçilerini ağırlayan ve dünyanın en prestijli müzecilik ödüllerinden birinin sahibi olan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, 05 Mayıs 2018 tarihinde rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek bir günde 7.500 ziyaretçiyi ağırlamıştı. Her yıl ziyaretçi sayısını istikrarlı bir şekilde artıran, şehrimize gün geçtikçe daha fazla turist kazandıran Sul..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, 21 Mayıs 2018’de Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Çan, İpsala Teknik Meslek Yüksekokulu Müdürü ve MEYOK Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda, Teknik Bilimler Meslek..