ÖĞRETİM ÜYEMİZ SİBER GÜVENLİK VE SOSYAL MEDYANIN DOĞRU KULLANIMI ÇALIŞTAYINA KATILDI

YEĞİTEK Genel Müdürlüğü, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde 17-18 Şubat 2018 tarihlerinde Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünde “Siber Güvenlik ve Sosyal Medyanın Doğru Kullanımı” başlıklı bir çalıştay gerçekleştirildi. Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr. Nilgün Tosun’un yürütme ve bilim kurulunda yer aldığı çalıştayın açılışına, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Bilal Tırnakçı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Altınöz, Şube Müdürü Abdurrahman Ensari, İl Emniyet Müdürlüğü yöneticileri, bazı ilçelerin Milli Eğitim Müdürleri, Cumhurbaşkanlığı Bilişim Uzmanı Buğra Ayan, STK temsilcileri ile akademisyenler ve öğretmenler katıldı.

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nilgün Tosun’un çalışma gruplarından birinin moderatörlüğünü de gerçekleştirdiği çalıştay, grup raporlarının sunumunun ardından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Altınöz’ün katılımcılara teşekkür belgelerini vermesi ile sona erdi.

Bu içerik 26.02.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 896 kez okundu.