ÖĞRETİM ÜYELERİMİZİN KİTABI YAYINLANDI

Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Harita ve Kadastro Programı’ndan emekli olan Doç. Dr. Hüseyin İnce ile programda görev yapmakta olan Öğr. Gör. Yener Türen tarafından yazılan “Meslek Yüksekokulları İçin Haritacılıkta Mesleki Hesaplamalar” adlı kitap yayınlandı. Trakya Üniversitesi tarafından 183 nolu yayın olarak yayınlanan eser, Harita Mühendisliği ve Harita Teknikerliği bünyesinde kullanılan temel koordinat hesaplamaları ile alan hesaplamaları hakkında geniş bilgiler sunmaktadır. Türkiye’de yer alan meslek yüksekokullarındaki Harita ve Kadastro programları için kaynak olarak yazılan kitap, Harita Mühendisliği bölümlerinin 1. ve 2. sınıfları içinde kaynak olabilecek niteliktedir.
Bu içerik 14.06.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 813 kez okundu.