ÖĞRETİM ÜYELERİMİZDEN MAKEDONYA ÜSKÜP’TE SERGİ

Makedonya’nın Üsküp şehrinde yer alan Üsküp Kiril Metodi Üniversitesi’nin daveti ile Kulturnu Informativen Centar Sergi Salonun’da gerçekleştirilecek olan Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Ayhan Çetin’e ait ‘Explosion’ isimli kişisel resim sergisi ile Yrd. Doç. Dr. Ersan Sarıkahya’ya ait ‘Exhaustion’ isimli kişisel grafik tasarım sergisi, 19 Şubat- 04 Mart 2018 tarihleri arasında Makedonyalı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Açılışı, 19 Şubat 2018 tarihinde saat 17:00’de gerçekleştirilecek olan kuratörlüğünü Üsküp Kiril Metodi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim üyelerinden ressam Prof. Dr. Fehim Huskovic’in üstleneceği sergilerde Ayhan Çetin, “Explosion” temasıyla patlamış, yanmış, terkedilmiş ve çürümeye yüz tutmuş yapıları ele alarak yaşam ve ölüm arasındaki tezatlığı ironik bir dille irdeliyor. “Exhaustion” temasıyla da Ersan Sarıkahya, çizgisel bir üslupla oluşturduğu grafik tasarım çalışmalarında iç içe geçmiş portrelerin aynılaşmaları ve kimliksizleşmeleri olgularına değiniyor.

Bu içerik 14.02.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 842 kez okundu.