ÖĞRETİM GÖREVLİMİZ VE ÖĞRENCİMİZDEN ÖNEMLİ BAŞARI

5-8 Nisan tarihleri arasında Pera Güzel Sanatlar Bomonti’de gerçekleştirilen 8. Uluslararası Pera Müzik Festivali kapsamında bu yıl ilki düzenlenen “1. Uluslararası Pera Perküsyon Yarışması” jürisine Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar Ana Sanat Dalı Öğretim Görevlisi Oğuzhan Oğuz davet alarak yarışmada Üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil etti.

Dünyaca ünlü Vibronist ve Marimbist David Friedman, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Sanatçısı Can Kıyıcı ve Borusan Flarmoni Orkestrası Sanatçısı Müşfik Uzun’un da jüri üyesi olarak yer aldığı “1. Uluslararası Pera Perküsyon Yarışması”nda Öğretim Görevlisi Oğuzhan Oğuz’un öğrencisi Berk Öner de 20 Yaş Üstü Solo Kategorisi’nde jüri tarafından 3’lük ödülüne layık görülerek önemli bir başarıya imza attı.

YENİ YUNANİSTAN SELANİK ARISTOTLE ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET

Trakya Üniversitesi Dış İlişkilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun ve Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Müdürü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz Selanik Aristotle Üniversitesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Selanik Aristotle Üniversitesi Rektörü Prof. Pericles A. Mitkas, akademisyen ve öğrencilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Ariadni Stogiannidou, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başka..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ’NDE “VİYOLONSEL & GİTAR DUO KONSERİ”

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde “Viyolonsel&Gitar Duo” konseri düzenlendi. Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim üyeleri, Trakya Üniversitesi’nin davetlisi olarak geldiği Edirne’de, Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda bir konser etkinliği gerçekleştirdi. Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı &oum..