ÖĞRETİM GÖREVLİMİZ VE ÖĞRENCİMİZDEN ÖNEMLİ BAŞARI

5-8 Nisan tarihleri arasında Pera Güzel Sanatlar Bomonti’de gerçekleştirilen 8. Uluslararası Pera Müzik Festivali kapsamında bu yıl ilki düzenlenen “1. Uluslararası Pera Perküsyon Yarışması” jürisine Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar Ana Sanat Dalı Öğretim Görevlisi Oğuzhan Oğuz davet alarak yarışmada Üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil etti.

Dünyaca ünlü Vibronist ve Marimbist David Friedman, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Sanatçısı Can Kıyıcı ve Borusan Flarmoni Orkestrası Sanatçısı Müşfik Uzun’un da jüri üyesi olarak yer aldığı “1. Uluslararası Pera Perküsyon Yarışması”nda Öğretim Görevlisi Oğuzhan Oğuz’un öğrencisi Berk Öner de 20 Yaş Üstü Solo Kategorisi’nde jüri tarafından 3’lük ödülüne layık görülerek önemli bir başarıya imza attı.

Bu içerik 11.04.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1395 kez okundu.