ÖĞRETİM GÖREVLİMİZ VE ÖĞRENCİMİZDEN ÖNEMLİ BAŞARI

5-8 Nisan tarihleri arasında Pera Güzel Sanatlar Bomonti’de gerçekleştirilen 8. Uluslararası Pera Müzik Festivali kapsamında bu yıl ilki düzenlenen “1. Uluslararası Pera Perküsyon Yarışması” jürisine Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar Ana Sanat Dalı Öğretim Görevlisi Oğuzhan Oğuz davet alarak yarışmada Üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil etti.

Dünyaca ünlü Vibronist ve Marimbist David Friedman, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Sanatçısı Can Kıyıcı ve Borusan Flarmoni Orkestrası Sanatçısı Müşfik Uzun’un da jüri üyesi olarak yer aldığı “1. Uluslararası Pera Perküsyon Yarışması”nda Öğretim Görevlisi Oğuzhan Oğuz’un öğrencisi Berk Öner de 20 Yaş Üstü Solo Kategorisi’nde jüri tarafından 3’lük ödülüne layık görülerek önemli bir başarıya imza attı.

BALKAN ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ ÜYESİ TÜRK REKTÖRLER ÜSKÜP’TE TOPLANDI

Balkan Üniversiteler Birliği üyesi üniversitelerden oluşan Türk Heyeti, Balkan Üniversiteler Birliği 4. Toplantısı öncesi 29 Mart 2018 tarihinde Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Kocayusufoğlu’nun ev sahipliğinde bir araya geldi. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü ..

BALKAN ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ TETOVA’DA

Balkan Üniversiteler Birliği 4. Toplantısı Açılış Töreni  30  Mart 2018 tarihinde  Tetova Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Açılışı Makedonya Meclis Başkanı Talat Xhaferi, Makedonya Eğitim ve Bilim Bakanı Doç. Dr. Arber Ademi, Tetova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vulnett Ameti ve Balkan Üniversiteler Birliği Genel Sekreteri Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu tarafından ger&c..