ÖĞRENCİLERİMİZİN TÜBİTAK PROJESİ SONUÇLARI “CLINICAL AND EXPERIMENTAL DERMATOLOGY” DERGİSİNDE YAYINLANDI

Fakültemiz öğrencilerinden Kerime Aslı Bilir’in yürütücülüğünü yaptığı Gözde Anlı ve Ekin Özkan’ın araştırmacı olduğu danışmanlığını Tıbbi Farmakoloji Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri Prof. Dr. Ahmet Ulugöl ile Doç. Dr. Özgür Gündüz’ün yaptığı “Kannabinoid agonisti WIN 55,212-2’nin antipruritik etkisine spinal kannabinoid reseptörlerin katılımı” başlıklı TÜBİTAK  2209-A (Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programı) araştırma projesinin sonuçları, SCI-Exp. ve PubMed kapsamında yer alan “Clinical and Experimental Dermatology” adlı dergide kabul edilerek DOI no.sunu aldı ve “erken basım” şeklinde yayınlandı.

YENİ SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ ULUSAL BASININ GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Üniversitemiz bünyesinde 21 yıldır ziyaretçilerini ağırlayan ve dünyanın en prestijli müzecilik ödüllerinden birinin sahibi olan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, 05 Mayıs 2018 tarihinde rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek bir günde 7.500 ziyaretçiyi ağırlamıştı. Her yıl ziyaretçi sayısını istikrarlı bir şekilde artıran, şehrimize gün geçtikçe daha fazla turist kazandıran Sul..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, 21 Mayıs 2018’de Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Çan, İpsala Teknik Meslek Yüksekokulu Müdürü ve MEYOK Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda, Teknik Bilimler Meslek..