ÖĞR. GÖR. GÜLŞAH ÇALIK'A BAŞSAĞLIĞI

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığında görevli Öğr. Gör. Gülşah Çalık'ın annesi Aysel Çalık vefat etmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına  başsağlığı dileriz.
Trakya Üniversitesi Rektörlüğü

Not: Merhumenin cenazesi 22 Ağustos 2019 (bugün) tarihinde Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Çınarlı Camii'nden ikindi namazını müteakip kaldırılacaktır.
Bu içerik 22 Ağustos 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 657 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDEN KAMU-SANAYİ-ÜNİVERSİTE (KÜSİ) İŞ BİRLİĞİNE ÖNEMLİ DESTEK

Trakya Üniversitesi, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası ile Uzunköprü Ticaret Borsası arasında bilgi alışverişini güçlendirmek, Kamu-Sanayi-Üniversite (KÜSİ) iş birliğini geliştirmek ve sürdürülebilir bir diyalog sistematiği oluşturmak, üniversitede üretilen bilgiyi ticarileştirerek ülke ekonomisine katkıda bulunmak, üretim ve hizmet sektörlerinde inovasyon ve AR-GE faaliyetlerini desteklemek amac..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDEN BİR İLK: “BALKAN-TÜRK TEMEL DRONE EĞİTİMİ”

Uluslararası üniversite olma hedefi doğrultusunda yürüttüğü sistemli çalışmalar ve “Geleceğe Köprü” sloganıyla yola çıkan Trakya Üniversitesi, kapılarını Balkanlar’a açarak uluslararası bir projeye daha ev sahipliği yapıyor. Her geçen gün önemi artan, kuşkusuz Balkanlara can veren kurum ve yapıların başında gelen Trakya Üniversitesi, “Balkan-Türk Temel Drone Eğitimi..