MİNİK MAKER’LAR İŞ BAŞINDA

Türk Ekonomi Bankası (TEB), “Minik Maker’ler İş Başında” projesi kapsamında, Edirne Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Salih Akbulut ve Şube Müdürü Mustafa Şahin, KÜSİ İl Temsilcisi ve Trakya Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yard. Doç. Dr. Oğuzhan Erdem, KOSGEB İl Müdürü Veysel Vural ve Trakya Teknopark Genel Müdürü Barış Kocabıyık Edirneli çocuklarla biraraya geldi. Vali Fahri Yücel İlkokulu, Trakya Birlik İlkokulu, 75. Yıl İlkokulu ve Plevne İlkokulu’dan toplam 58 öğrenci maker eğitimi aldı.

Edirne’den start alan proje kapsamında, iki hafta boyunca Bursa, İzmir, Denizli, Konya, Mersin, Gaziantep, Trabzon ve İstanbul’daki 9 TİM-TEB Girişim Evi’nde 72 devlet okulundan 500’ün üzerinde 3. ve 4. sınıf öğrencisine maker eğitimleri verilecek. ‘3 boyutlu yazıcılar’, ‘Arduino’, ‘Kodlama’ ve ‘Makey Makey’ olmak üzere 4 ana başlıkta içi dolu ve geniş kapsamlı maker eğitimleri proje paydaşı Makers Türkiye eğitmenleri tarafından verilecek.
Bu içerik 17.11.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 683 kez okundu.