MİCROSOFT EĞİTİM VİZYONU PANELİ II

Bu içerik 08 Aralık 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 170 kez okundu.

ÜNİVERSİTEMİZ "TÜRKİYE’NİN 500 BÜYÜK HİZMET İHRACATÇISI"NDAN BİRİ OLDU

Dünya ticaretinde payı her geçen gün artan hizmet ihracatı ile ilgili Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından yayımlanan “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” araştırmasının sonuçlarında Üniversitemiz sektöründe 8. genel sıralamada 474. olarak büyük bir başarıya imza attı. Üniversitemiz, elde ettiği bu başarıyla İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Bü..

YENİ HASTANEMİZDE “HASTANE ENFEKSİYONLARI” KONULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Başhekimlik Sağlık Kurulu Odası’nda 18 Ocak 2018 tarihinde Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Gündeniz Altıay ve Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Enfeksiyon Kontrol Komitesi Başkanı Doç. Dr. Zerrin Yuluğkural tarafından “Hastane Enfeksiyonları” konulu basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya çok sayıda basın mensubu katıldı...