MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLIYOR

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Mevlana Değişim Programı öğretim elemanı ve öğrenci değişim hareketliliği başvuruları 30 Mart 2014 tarihinde başlıyor. Değişime ilişkin detaylı bilgilere http://mevlana.trakya.edu.tr/ adresinden ulaşılabilinir.

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI TAKVİMİ

Değişim İlanlarının Yükseköğretim Kurumlarında Duyurulması

30 Mart-14  Nisan 2014

Değişim İçin Başvuruların Alınması

15 Nisan-22 Nisan 2014

Başvuruların Değerlendirilmesi

24 Nisan-02 Mayıs 2014

Değerlendirme Sonuçlarının Yükseköğretim Kurulu’na İletilmesi

05 Mayıs 2014

Değerlendirme Sonuçlarının Duyurulması

12 Mayıs 2014

Bu içerik 28 Mart 2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2193 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..