MATEMATİK SEMİNERLERİNDEN İKİNCİSİ YAPILDI

Üniversitemizin Uluslararası Fizik ve Uygulamalı Matematik Araştırma Merkezinin düzenlediği “Matematik Seminerleri” 13 Nisan 2018 tarihinde Fen Fakültesi Fizik-Kimya Binası konferans salonunda gerçekleştirildi.

Farklı bölümlerden akademisyenler, Yüksek Lisans ve lisans öğrencilerin katıldığı seminer sunumları öncesinde açılış konuşmasını yapan Merkez Müdürü Prof. Dr. Seyfettin Dalgıç seminerlere katılımın oranının yüksek olduğunu vurgulayarak “Merkezimizin faaliyetleri arasında bulunan seminerlerden olan matematik seminerlerinin ikincisini yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Öncelikle konuşmacılar olmak üzere, seminerlerde emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür ederim. Bundan böyle ICPAM’da disiplinler arası seminerler devam edecektir.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından konuşmacıların sunumlarına geçildi. İlk olarak Fen Fakültesi Matematik Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Telci “Fonksiyonların Sabit Noktaları” konulu sunumu yaptı. Ardından Matematik bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr. Yasemin Çengellenmiş “Kodlama Teorisi Hakkında” konulu sunumu gerçekleştirdi. Her sunum sonunda konuşmacılara günün anısına Merkez Müdürü Prof. Dr. Seyfettin Dalgıç tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SENATOSU “15 TEMMUZ” ÖZEL GÜNDEMİYLE TOPLANDI

Trakya Üniversitesi Senatosu, “15 Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü” anma programı dolayısıyla özel bir gündemle toplandı. 16 Temmuz 2018’de Trakya Üniversitesi Rektörlük Binası Senato Salonu’ndaki toplantı, 50 tam üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. 15 Temmuz’da yaşananları hatırlatan, hafızaların tazelenmesini sağlayan kısa film gösteriminin ardından Senato Üyeleri’nin serbes..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU, KARADAĞ SAĞLIK BAKANLIĞI’NDA

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Karadağ Sağlık Bakanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar’dan oluşan heyete, Türkiye Podgoritsa Büyükelçisi Serhat Galip eşlik etti. Heyet, Karadağ Sağlık Bakan Yardımcısı ve Sağ..