MATEMATİK SEMİNERLERİNDEN İKİNCİSİ YAPILDI

Üniversitemizin Uluslararası Fizik ve Uygulamalı Matematik Araştırma Merkezinin düzenlediği “Matematik Seminerleri” 13 Nisan 2018 tarihinde Fen Fakültesi Fizik-Kimya Binası konferans salonunda gerçekleştirildi.

Farklı bölümlerden akademisyenler, Yüksek Lisans ve lisans öğrencilerin katıldığı seminer sunumları öncesinde açılış konuşmasını yapan Merkez Müdürü Prof. Dr. Seyfettin Dalgıç seminerlere katılımın oranının yüksek olduğunu vurgulayarak “Merkezimizin faaliyetleri arasında bulunan seminerlerden olan matematik seminerlerinin ikincisini yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Öncelikle konuşmacılar olmak üzere, seminerlerde emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür ederim. Bundan böyle ICPAM’da disiplinler arası seminerler devam edecektir.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından konuşmacıların sunumlarına geçildi. İlk olarak Fen Fakültesi Matematik Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Telci “Fonksiyonların Sabit Noktaları” konulu sunumu yaptı. Ardından Matematik bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr. Yasemin Çengellenmiş “Kodlama Teorisi Hakkında” konulu sunumu gerçekleştirdi. Her sunum sonunda konuşmacılara günün anısına Merkez Müdürü Prof. Dr. Seyfettin Dalgıç tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

YENİ KAMU HASTANELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen, “Edirne, Çanakkale, Kırklareli ve Tekirdağ İlleri 2018 Yılı Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı”na katılmak üzere Edirne’ye gelen Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper ve beraberindeki heyet, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. RIDVAN CANIM’A BÜYÜK ONUR

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım’ın adı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentin Yakutiye İlçesi’nde yaptırılan eğitim merkezine verildi. Erzurum Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden, bölüm birincisi olarak mezun olduktan sonra, aynı üniversitenin Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nde akademisyenlik yap..