KÜSİ ÇALIŞMA GRUBU 9. KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kamu Üniversite Sanayi İş Birliği Çalışma Grubu Koordinasyon 9. Toplantısı 29 Eylül 2017 tarihine Tekirdağ’da gerçekleştirildi. Programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun yanı sıra Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. Elife Ünal katıldı.
 
Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından protokol konuşmaları ile devam etti.
 
81 ilden gelen Kamu Üniversite Sanayi İş Birliği temsilcileri ve Tekirdağ’da bulunan tüm sanayi ve sanayi ile ilişkili kamu temsilcilerinin katıldığı toplantıda Kamu Üniversite Sanayi İş Birliği’nin ve Ar-Ge Merkezlerinin uygulama örnekleri, sanayicilerin görüş ve önerileri ile Kamu Üniversite Sanayi İş Birliği Çalışma Grubu faaliyetlerine ilişkin görüş ve öneriler değerlendirildi.
 
Toplantı öncesinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’ i ziyaret etti.
 
Ziyarette Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi arasında yapılabilecek projelerden ve çalışmalardan bahsedildi. Ayrıca Trakya Üniversiteler Birliğine üye dört Üniversiteden ikisi olan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi’nin TÜB kapsamında gerçekleştirebilecekleri çalışmalar üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür ile bir araya gelerek yapılacak ortak çalışmalar ile ilgili çeşitli değerlendirmelerde bulundular.
Bu içerik 05.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 488 kez okundu.