KOSOVA PARLAMENTOSU MECLİS BAŞKAN DANIŞMANI’NDAN TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET

Kosova Cumhuriyeti Parlamentosu Meclis Başkan Danışmanı, aynı zamanda Trakya Üniversitesi mezunu olan Levent Buş, 9 Mayıs 2018 Çarşamba günü Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti. Levent Buş ve Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Türkiye’de eğitim gören Kosovalı öğrenciler ve sağlık hizmeti almak amacıyla ülkemize gelen Kosovalı hastalar başta olmak üzere birçok konuda verimli bir sohbet gerçekleştirdi. Tüm konularda fikir birliğine varılan ziyarette, Kosova Cumhuriyeti Parlamentosu Meclis Başkan Danışmanı Levent Buş, Kosova bağımsızlık günü etkinliklerinin Kosova’da yarattığı memnuniyetten söz etti. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Kosova Meclis Başkanı’nı da üniversitemize davet etti.

Bu içerik 13 Mayıs 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 349 kez okundu.

YENİ SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ ULUSAL BASININ GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Üniversitemiz bünyesinde 21 yıldır ziyaretçilerini ağırlayan ve dünyanın en prestijli müzecilik ödüllerinden birinin sahibi olan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, 05 Mayıs 2018 tarihinde rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek bir günde 7.500 ziyaretçiyi ağırlamıştı. Her yıl ziyaretçi sayısını istikrarlı bir şekilde artıran, şehrimize gün geçtikçe daha fazla turist kazandıran Sul..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, 21 Mayıs 2018’de Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Çan, İpsala Teknik Meslek Yüksekokulu Müdürü ve MEYOK Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda, Teknik Bilimler Meslek..