KOSOVA PARLAMENTOSU MECLİS BAŞKAN DANIŞMANI’NDAN TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET

Kosova Cumhuriyeti Parlamentosu Meclis Başkan Danışmanı, aynı zamanda Trakya Üniversitesi mezunu olan Levent Buş, 9 Mayıs 2018 Çarşamba günü Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti. Levent Buş ve Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Türkiye’de eğitim gören Kosovalı öğrenciler ve sağlık hizmeti almak amacıyla ülkemize gelen Kosovalı hastalar başta olmak üzere birçok konuda verimli bir sohbet gerçekleştirdi. Tüm konularda fikir birliğine varılan ziyarette, Kosova Cumhuriyeti Parlamentosu Meclis Başkan Danışmanı Levent Buş, Kosova bağımsızlık günü etkinliklerinin Kosova’da yarattığı memnuniyetten söz etti. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Kosova Meclis Başkanı’nı da üniversitemize davet etti.

Bu içerik 09.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 626 kez okundu.