KORFBOL TANITIM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Korfbol Takımı tarafından düzenlenen "Korfbol Spor Branşı Tanıtım Etkinliği" 22 Şubat 2018 tarihinde Merkez Kütüphanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Lale Güler ve korfbol takımı sporcularının davetli katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında korfbol sporunun tanıtımı ile bu branşta uluslararası ve ulusal başarılara ilişkin bir sunum gerçekleştirildi.

Sunumun ardından konuşan Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hakan Tuna, davetlilere ve ilgili öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. Hakan Tuna gelişmekte olan spor branşlarının önemini vurgulayarak imkanlar dahilinde bu spor branşlarını desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Prof. Dr. Hakan Tuna'nın konuşması sonrası Yrd. Doç. Dr. Lale Güler ve korfbol takımı oyuncuları tarafından korfbol sporunun oyun kuralları uygulamalı olarak anlatıldı ve tanıtım amaçlı kısa bir korfbol müsabakası gerçekleştirildi.

Müsabaka sonrasında Yrd. Doç. Dr. Lale Güler'in Trakya Üniversitesi Korfbol Takımımıza hediye takdim etmesiyle etkinlik sona erdi.

YENİ YUNANİSTAN SELANİK ARISTOTLE ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET

Trakya Üniversitesi Dış İlişkilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun ve Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Müdürü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz Selanik Aristotle Üniversitesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Selanik Aristotle Üniversitesi Rektörü Prof. Pericles A. Mitkas, akademisyen ve öğrencilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Ariadni Stogiannidou, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başka..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ’NDE “VİYOLONSEL & GİTAR DUO KONSERİ”

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde “Viyolonsel&Gitar Duo” konseri düzenlendi. Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim üyeleri, Trakya Üniversitesi’nin davetlisi olarak geldiği Edirne’de, Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda bir konser etkinliği gerçekleştirdi. Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı &oum..