KORFBOL TANITIM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Korfbol Takımı tarafından düzenlenen "Korfbol Spor Branşı Tanıtım Etkinliği" 22 Şubat 2018 tarihinde Merkez Kütüphanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Lale Güler ve korfbol takımı sporcularının davetli katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında korfbol sporunun tanıtımı ile bu branşta uluslararası ve ulusal başarılara ilişkin bir sunum gerçekleştirildi.

Sunumun ardından konuşan Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hakan Tuna, davetlilere ve ilgili öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. Hakan Tuna gelişmekte olan spor branşlarının önemini vurgulayarak imkanlar dahilinde bu spor branşlarını desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Prof. Dr. Hakan Tuna'nın konuşması sonrası Yrd. Doç. Dr. Lale Güler ve korfbol takımı oyuncuları tarafından korfbol sporunun oyun kuralları uygulamalı olarak anlatıldı ve tanıtım amaçlı kısa bir korfbol müsabakası gerçekleştirildi.

Müsabaka sonrasında Yrd. Doç. Dr. Lale Güler'in Trakya Üniversitesi Korfbol Takımımıza hediye takdim etmesiyle etkinlik sona erdi.

Bu içerik 08.03.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1724 kez okundu.