KORFBOL TANITIM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Korfbol Takımı tarafından düzenlenen "Korfbol Spor Branşı Tanıtım Etkinliği" 22 Şubat 2018 tarihinde Merkez Kütüphanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Lale Güler ve korfbol takımı sporcularının davetli katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında korfbol sporunun tanıtımı ile bu branşta uluslararası ve ulusal başarılara ilişkin bir sunum gerçekleştirildi.

Sunumun ardından konuşan Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hakan Tuna, davetlilere ve ilgili öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. Hakan Tuna gelişmekte olan spor branşlarının önemini vurgulayarak imkanlar dahilinde bu spor branşlarını desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Prof. Dr. Hakan Tuna'nın konuşması sonrası Yrd. Doç. Dr. Lale Güler ve korfbol takımı oyuncuları tarafından korfbol sporunun oyun kuralları uygulamalı olarak anlatıldı ve tanıtım amaçlı kısa bir korfbol müsabakası gerçekleştirildi.

Müsabaka sonrasında Yrd. Doç. Dr. Lale Güler'in Trakya Üniversitesi Korfbol Takımımıza hediye takdim etmesiyle etkinlik sona erdi.

YENİ EDİRNE’NİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERİÇ KENARI SOSYAL TESİSLERİ

Trakya Üniversitesi’nin Meriç Kenarı Öğrenci Sosyal Tesisleri’nde, Sağlık Kültür Spor Daire Başkan V. Yücel Kurtdere ve değerli personellerinin katkılarıyla 2018’in ilk aylarında başlayan yenileme ve dönüşüm çalışmaları, sürdürülebilirlik ilkesiyle, tüm hızıyla devam ediyor. Edirne’ye yıllardır hizmet veren tesisler, yenilenen yüzü, her geçen gün daha da artan..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TARİHİNDE BİR İLK: ÜNİVERSİTE AİLESİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite tarihinde ilk defa düzenlenen iftar yemeği, akademisyenler, idari çalışanlar ve öğrencilerin yoğun katılımıyla, Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi’ndeki Bolca Ana Yemekhanesi’nde gerçekleşti. 7 Haziran 2018’de düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 1.000 kişi katıldı. İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Enes Temel’in Kur'an-ı..