KIRKPINAR ŞAMPİYONUNDAN ZİYARET

654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Deste Orta Boy kategorisinde birinci gelerek Edirne’den şampiyon tek sporcu olma ünvanı kazanan Üniversitemiz Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Ufuk Yanık,  27 Temmuz 2015 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet Yence ve Ufuk Yanık’ın kız kardeşi milli güreşçi Elif Yanık da bulundular. Rektörümüz başarısından dolayı Ufuk Yanık’ı tebrik ederek altın hediye etti.

Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz yaptığı açıklamada bu yıl aldıkları senato kararı neticesinde Kırkpınar'da Baş ve Başaltı boylarında ilk üç dereceden birini elde etmiş pehlivanlara özel toplam 3 kontenjan ayırdıklarını ve detaylı bilginin www.kbesyo.edu.tradresinde online başvuru sisteminde yer aldığını ifade etti.
Bu içerik 27 Temmuz 2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1773 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..