KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEK OKULU MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU

1993 yılından itibaren 24 yıllık tecrübe ile beraber 2017 yılında Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavları bu yıl 55 kişilik kadro ile 7 gün  boyunca gerçekleşecektir. Özel Yetenek Sınavların her aşaması kamera ile kaydedilmekte olup, adaylar sınav esnasında itirazlarını anında yapabilmektedir. Ayrıca bu süre için hiçbir öğretim üyesi, öğretim elemanı ve idari personel ek ücret almayarak titizlikle görevlerini yerine getirmektedir.  2017 Yılında 39 kişinin katıldığı Yabancı Uyruklu Giriş Sınavlarını başarılı bir şekilde sonuçlandıran bu ekibimiz, aynı şekilde 2229 kişinin başvurduğu 2017 Özel Yetenek Giriş Sınavlarını da başarılı bir şekilde sonuçlandırmayı hedeflemektedir.

Sınav Programı için tıklayınız
Bu içerik 15 Ağustos 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1726 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..