KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR YÜKSEK OKULU 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu 2013-2014 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni 17 Mayıs 2014 Cumartesi günü Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu 75. Yıl Spor Salonu’nda Rektör Prof.Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Süleyman Pişkin, öğrenci ve velilerin büyük katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından başlayan mezuniyet töreninde, mezuniyet konuşmasını okul birincisi Fatih Alakoç yaptı. Açılışta konuşan Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. İlhan Toksöz, evlâtlarını kendilerine emanet eden ailelere fedakârlıkları için teşekkür etti ve mezun öğrencilere başarılar diledi.

Rektör Prof.Dr. Yener Yörük, mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek, Trakya Üniversitesi olarak öğrencilerin “trakya.edu.tr” uzantılı e-mail hesaplarını, mezuniyetten sonra da kullanabileceklerini söyledi.  Açılış konuşmalarının ardından, ulusal ve uluslar arası spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi. Mezuniyet töreni, mezun öğrencilerin ödülleri ve başarı belgelerinin protokol tarafından öğrencilere takdim edilmesi ardından meslek andının okunması ardından ile son buldu. 
Bu içerik 20.05.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 3701 kez okundu.