KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR YÜKSEK OKULU 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu 2013-2014 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni 17 Mayıs 2014 Cumartesi günü Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu 75. Yıl Spor Salonu’nda Rektör Prof.Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Süleyman Pişkin, öğrenci ve velilerin büyük katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından başlayan mezuniyet töreninde, mezuniyet konuşmasını okul birincisi Fatih Alakoç yaptı. Açılışta konuşan Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. İlhan Toksöz, evlâtlarını kendilerine emanet eden ailelere fedakârlıkları için teşekkür etti ve mezun öğrencilere başarılar diledi.

Rektör Prof.Dr. Yener Yörük, mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek, Trakya Üniversitesi olarak öğrencilerin “trakya.edu.tr” uzantılı e-mail hesaplarını, mezuniyetten sonra da kullanabileceklerini söyledi.  Açılış konuşmalarının ardından, ulusal ve uluslar arası spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi. Mezuniyet töreni, mezun öğrencilerin ödülleri ve başarı belgelerinin protokol tarafından öğrencilere takdim edilmesi ardından meslek andının okunması ardından ile son buldu.
Bu içerik 20 Mayıs 2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 3413 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..