KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN PROJE BAŞARISI

Üniversitemiz Keşan Yusuf Çapraz Yüksekokulu öğrencileri Zeynep Yılmaz ve Ali Karamık, Türk Kızılayı tarafından düzenlenen ve Türkiye genelinde 127 kişinin katıldığı “Hedef 25” konulu seminere katıldı.

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri Zeynep Yılmaz ve Ali Karamık, “Hedef 25” projesinin amacının gençleri bir araya getirip, kan bağışı hakkında farkındalık yaratmak ve halkı bu konuda daha duyarlı hale getirmek olduğunu belirttiler. Avrupa’da oluşturulan kan merkezleri ile halkın bilinçlendirildiğini ifade eden öğrencilerimiz, toplumumuzda da kan bağışı ile ilgili farkındalık ve duyarlılık yaratmak için çalıştıklarını ifade ettiler. Türk Kızılayı'na 3 ayda bir gönüllü olarak kan bağışında bulunduklarını vurgulayan öğrencilerimiz, asıl amacın Türkiye’de bu zemini oluşturmanın olduğu seminerde katıldıkları proje ile birinciliğe layık görüldü.
Bu içerik 22 Aralık 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 644 kez okundu.

YENİ SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ ULUSAL BASININ GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Üniversitemiz bünyesinde 21 yıldır ziyaretçilerini ağırlayan ve dünyanın en prestijli müzecilik ödüllerinden birinin sahibi olan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, 05 Mayıs 2018 tarihinde rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek bir günde 7.500 ziyaretçiyi ağırlamıştı. Her yıl ziyaretçi sayısını istikrarlı bir şekilde artıran, şehrimize gün geçtikçe daha fazla turist kazandıran Sul..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, 21 Mayıs 2018’de Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Çan, İpsala Teknik Meslek Yüksekokulu Müdürü ve MEYOK Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda, Teknik Bilimler Meslek..