KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN PROJE BAŞARISI

Üniversitemiz Keşan Yusuf Çapraz Yüksekokulu öğrencileri Zeynep Yılmaz ve Ali Karamık, Türk Kızılayı tarafından düzenlenen ve Türkiye genelinde 127 kişinin katıldığı “Hedef 25” konulu seminere katıldı.

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri Zeynep Yılmaz ve Ali Karamık, “Hedef 25” projesinin amacının gençleri bir araya getirip, kan bağışı hakkında farkındalık yaratmak ve halkı bu konuda daha duyarlı hale getirmek olduğunu belirttiler. Avrupa’da oluşturulan kan merkezleri ile halkın bilinçlendirildiğini ifade eden öğrencilerimiz, toplumumuzda da kan bağışı ile ilgili farkındalık ve duyarlılık yaratmak için çalıştıklarını ifade ettiler. Türk Kızılayı'na 3 ayda bir gönüllü olarak kan bağışında bulunduklarını vurgulayan öğrencilerimiz, asıl amacın Türkiye’de bu zemini oluşturmanın olduğu seminerde katıldıkları proje ile birinciliğe layık görüldü.
Bu içerik 22 Aralık 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 584 kez okundu.