KARİYER VE SEKTÖR BULUŞMASI KONFERANSI

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı tarafından hazırlanan ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt’un konuşmacı olarak katıldığı  ‘’Kariyer ve Sektör Buluşması’’ adlı konferans 08 Kasım 2017 tarihinde Yüksekokul Turizm Uygulama Merkezi’nde gerçekleştirildi.

ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt konferansta çalışmaları hakkında bilgiler vererek, kendi ticaret hayatını anlattı. ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt gençlere hayaller kurmalarını ve bunların peşinden mücadele etmeleri gerektiğini ifade ederek ‘’Girişimcilik ruhumu hayallerime borçluyum. Hayallerim sayesinde bugün ki mevkiime geldim. Öğrenci arkadaşlarım sizde hayallerinizin peşinden gidin ve hırsınızı hiç kaybetmeyin. Böylece hedeflerinize ulaşabilirsiniz’’ dedi.

Edirne Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Hatipler  Zıpkınkurt’a teşekkür plaketi verirken,  “Edirne’nin itibarlı tüccarlarından birisi ve gerçekten çok yoğun olmasına rağmen okulumuzun teklifini kabul ederek bizi sevindirmiştir. Sizde anlattıklarından yola çıkarak ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt gibi hayallerinizin peşini bırakmayın ve her zaman azimli olun.’’ dedi.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..