KARİYER VE SEKTÖR BULUŞMALARI KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından 13 Aralık 2017 tarihinde Turizm Uygulama Merkezi'nde “Kariyer ve Sektör Buluşmaları” konferansı gerçekleştirildi. Etkinlikte Edirne Yağ Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Edip Ağaoğulları bir konuşma gerçekleştirdi. Bilgi ve tecrübe aktarımı sağlamak üzere öğrencilerle buluşan Ağaoğulları, konuşmasının başında yağ sanayinin ve işletmelerinin mevcut durumunu özetleyerek dış pazar hakkında bilgilendirme yaptı. Konuşmasının devamında ‘Olin’ markasından yola çıkarak markalaşma süreci ile ilgili tecrübelerini aktaran Ağaoğulları, küreselleşmenin sektörel etkilerinin özellikle yerel markaların korunarak lehimize çevrilebileceğine yönelik görüşlerini açıkladı. Konferansın sonunda günün anısına Ağaoğulları’na plaket takdim edilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ ULUSAL BASININ GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Üniversitemiz bünyesinde 21 yıldır ziyaretçilerini ağırlayan ve dünyanın en prestijli müzecilik ödüllerinden birinin sahibi olan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, 05 Mayıs 2018 tarihinde rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek bir günde 7.500 ziyaretçiyi ağırlamıştı. Her yıl ziyaretçi sayısını istikrarlı bir şekilde artıran, şehrimize gün geçtikçe daha fazla turist kazandıran Sul..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, 21 Mayıs 2018’de Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Çan, İpsala Teknik Meslek Yüksekokulu Müdürü ve MEYOK Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda, Teknik Bilimler Meslek..