KARİYER VE SEKTÖR BULUŞMALARI KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından 13 Aralık 2017 tarihinde Turizm Uygulama Merkezi'nde “Kariyer ve Sektör Buluşmaları” konferansı gerçekleştirildi. Etkinlikte Edirne Yağ Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Edip Ağaoğulları bir konuşma gerçekleştirdi. Bilgi ve tecrübe aktarımı sağlamak üzere öğrencilerle buluşan Ağaoğulları, konuşmasının başında yağ sanayinin ve işletmelerinin mevcut durumunu özetleyerek dış pazar hakkında bilgilendirme yaptı. Konuşmasının devamında ‘Olin’ markasından yola çıkarak markalaşma süreci ile ilgili tecrübelerini aktaran Ağaoğulları, küreselleşmenin sektörel etkilerinin özellikle yerel markaların korunarak lehimize çevrilebileceğine yönelik görüşlerini açıkladı. Konferansın sonunda günün anısına Ağaoğulları’na plaket takdim edilerek hatıra fotoğrafı çekildi.
Bu içerik 14.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 552 kez okundu.