KAMU BAŞDENETÇİSİ ŞEREF MALKOÇ’A, REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NDAN ZİYARET

Bir dizi ziyaret için Ankara’ya giden Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen, Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç’u makamında ziyaret etti.

Görüşmede, Trakya Üniversitesi’nin projeleri ve gelecek projeksiyonu hakkında Başdenetçi Şeref Malkoç’a bilgi veren Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Kamu Başdenetçiliği Kurumu’nun, Türkiye’nin en iyi kurumlarından biri olduğunu ve vatandaş ile devlet arasında arabuluculuk yaparak toplumsal huzura katkı sağladığını belirterek, “Kamu Denetçiliği Kurumu, Türkiye’de kamusal alandaki sorunların çözümü için oldukça etkin bir çaba sarf ediyor. Bu çabalar sonucunda da kurum ve faaliyetleri herkes tarafından yakından biliniyor. Trakya Üniversitesi olarak, geleceğimizi emanet edeceğimiz, hukukun üstünlüğüne inanan, bilinçli ve hakkaniyetli bir nesil yetiştirmek adına hayata geçirdiğimiz çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’a ve Kamu Başdenetçiliği Kurumu’na teşekkür ediyor ve kendilerini en yakın zamanda tekrar Edirne’ye davet ediyoruz.” dedi.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç ise Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Trakya Üniversitesi’nin, Balkanlar’da üstlendiği misyon nedeniyle özel bir konumu olduğunu, üniversitenin çalışmalarını yakından ve takdirle takip ettiklerini ve kendilerini her anlamda desteklemeye devam edeceklerini ifade etti. Başdenetçi Şeref Malkoç ayrıca, Trakya Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu tebrik ederek, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.
Bu içerik 06.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 598 kez okundu.