KADIN SORUNLARI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AÇILDI

Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi 02 Mart 2015 tarihinde MENZA binasında düzenlenen törenle Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Pişkin tarafından açıldı.

Bu içerik 03 Mart 2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1384 kez okundu.

ÜNİVERSİTEMİZ "TÜRKİYE’NİN 500 BÜYÜK HİZMET İHRACATÇISI"NDAN BİRİ OLDU

Dünya ticaretinde payı her geçen gün artan hizmet ihracatı ile ilgili Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından yayımlanan “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” araştırmasının sonuçlarında Üniversitemiz sektöründe 8. genel sıralamada 474. olarak büyük bir başarıya imza attı. Üniversitemiz, elde ettiği bu başarıyla İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Bü..

YENİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI VE ÜNİVERSİTEMİZDEN ORTAK ÇALIŞTAY

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz ev sahipliğinde 16-17 Ocak 2018 tarihleri arasında Roman çocukların eğitime devamlılığını sağlamak amacıyla çalıştay gerçekleştirildi. Üniversitemiz Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirilen Roman Çalıştayı açılışına Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’in yanı sıra Bakan Müşav..