İSLAM KALKINMA BANKASI BURS BAŞVURULARI BAŞLADI

7 Aralık 1973’te, tamamı İslam Konferansı Örgütü’ne üye 7 ülke tarafından kurulan ve Türkiye’nin de aralarında olduğu üye ülkelerde kalkınma faaliyetlerine katkıda bulunarak eğitim imkânları sağlamayı amaçlayan İslam Kalkınma Bankası’nın, 2019-2020 Akademik Yılı için burs başvuruları başladı.

İslam Kalkınma Bankası burs programı, yetenekli öğrenciler ve akademisyenlerin kaliteli bir eğitim alması, araştırmalar yapması ve bu konudaki tüm potansiyellerini teknolojik temelli bir ekonomiyi geliştirmek için kullanmalarını amaçlıyor.

Burslar kapsamında, 2019-2020 Akademik Yılı’nda geçerli olmak üzere;

- Lisans
- Yüksek Lisans
- Doktora
- Post-doktora Araştırma Programı

burslarına başvurmak isteyen adaylar, ayrıntılı bilgi ve başvuru formuna İslami Kalkınma Bankası’nın web sitesi www.isdb.org adresinden ulaşabilir.

Başvurular, sadece online olarak gerçekleştirilecektir. Son başvuru tarihi 28 Şubat 2019’dur.

Bu içerik 08 Ocak 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1304 kez okundu.

YENİ FEN FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET HEYECANI

Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Balkan Kongre Merkezinde yapılan coşkulu törenle 34. Dönem mezunlarını uğurladı. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Erol Okan, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Murat Yurtcan, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz, çok sayıda akademisyen, veliler ve ..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDEN DEV BİR ADIM DAHA: SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİNDEN AKREDİTASYON HAMLESİ…

Bölgenin en büyük eğitim kurumu olan Trakya Üniversitesi, eğitimde kalitenin yükseltilmesi ve eğitim programlarımızın ulusal ve uluslararası standartlara ulaşması amacıyla başlatılan akreditasyon sürecinde önemli bir başarıya daha imza attı. Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Hemşirelik Eğitim Programları, Akreditasyon Kurulu (HEAK) tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda 30 Eylül 2021 tarihine de..