INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL AND LIFE SCIENCE CONFERENCE

“International Agricultural, Biological and Life Science Conference” is an international scientific conference organized by Trakya University, Edirne, Turkey. The conference will be held at the Balkan Congress Center, http://www-en.trakya.edu.tr/pages/balkan-congress-venue in Edirne, Turkey on September 2-5, 2018.

This conference is a premier international science, technology and business forum focusing on Agriculture, Biology and Life Science. The technical sessions will highlight invited and volunteer oral presentations.

Keynote (Invited) Speakers will be existed in each session in this three categories also in the conference program.

CONFERENCE AWARDS: The best presentations and posters for both for academic participants and also students will be selected and awarded in three categories as Agriculture, Biology and Life Science. The students are strongly encouraged to submit an application for the student poster award also. Three student posters will be selected to receive 1st, 2nd and 3rd place monetary awards and a certificate during the conference also.

The conference will be green conference basis so as much as less papers will be used and with carrying out our environment. Abstract book will be published in as electronic book in flash memory sticks which will be distributed during the conference. On the other, poster will be prepared electronically and submit via web page and will be exhibited in electronic poster panels.

The attendees will have ample opportunities for learning, reconnecting, engaging and networking with colleagues in academia and industry and meet with exhibitors.

INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL AND LIFE SCIENCE CONFERENCE (AGBIOL-2017)
http://agbiol.org  Edirne, Turkey, September 2-5, 2018

YENİ SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ ULUSAL BASININ GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Üniversitemiz bünyesinde 21 yıldır ziyaretçilerini ağırlayan ve dünyanın en prestijli müzecilik ödüllerinden birinin sahibi olan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, 05 Mayıs 2018 tarihinde rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek bir günde 7.500 ziyaretçiyi ağırlamıştı. Her yıl ziyaretçi sayısını istikrarlı bir şekilde artıran, şehrimize gün geçtikçe daha fazla turist kazandıran Sul..