İNTERAKTİF “MS FORUM” TOPLANTISI, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EV SAHİPLİĞİNDE EDİRNE’DE…

Sağlık çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen ve interaktif bir şekilde izlenebilen “MS Forum” toplantılarının 4’üncüsü, 19 Kasım 2018 tarihinde, Edirne'de, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Multiple Skleroz Polikliniği’nin sorumlusu Doç. Dr. Sibel Güler'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. İnternet üzerinden izleme ve sunum takibi olanağı sunulan toplantı, Multiple Skleroz konusunda deneyimli ve değerli bilim insanlarından, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Öğr. Üyesi Prof Dr. Taşkın Duman moderatörlüğünde düzenlenecek. MS Forum Edirne toplantısına ayrıca Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Prof. Dr. Şeref Demirkaya ile Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalı’ndan Prof. Dr. Nilda Turgut ile Prof. Dr. Aysun Ünal katılacak. Multiple Skleroz alanında iki güncel konunun tartışılacağı toplantıya, telekonferans aracılığıyla, Türkiye'de alanında deneyimli birçok uzman ve merkez de katılacak. Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek ilk etkinlik olma özelliğini taşıyan toplantıyı online olarak takip etmek isteyen izleyiciler, http://zboxstep.com/aubagio19kasım linki üzerinden, “SanofiGeznyme” kullanıcı adı ve “Genzyme03” şifresiyle etkinliği izleyebilecek.
Bu içerik 14.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 401 kez okundu.