İLAHİYAT FAKÜLTEMİZİN İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Üniversitemiz Balkan Yerleşkesinde yapımı devam etmekte olan İlahiyat Fakültemizin inşaatı tüm hızıyla devam etmekte.  Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamada “Büyük kısmı tamamlanan inşaatta çalışmalar yaz aylarında da devam etmekte olup 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde eğitime başlanması hedeflenmektedir. Umuyoruz bu eğitim ve öğretim yılında öğrencilerimiz eğitime başlayacaklar. İnşaatta çalışmaların hızla tamamlanması için gerekli bütün önlemler alınıyor.” dedi.
Bu içerik 14 Haziran 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1193 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..