II. ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE MÜZELERİ BİRLİĞİ KONFERANSI

İstanbul Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi tarafından düzenlenen II. Uluslararası Üniversite Müzeleri Birliği Konferansı 28 Mayıs 2014 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi Natuk Birkan Binası’nda başladı.

Türkiye’den 18 yurtdışından 10 üniversitenin katıldığı konferansta 35 bildiri sunuldu. Üniversitemiz Sağlık Müzesi ile İlhan Koman Heykel ve Resim Müzesi sunumları Sağlık Müzesi Sorumlusu Öğretim Görevlisi Hakan Akıncı ile İlhan Koman Heykel ve Resim Müzesi Sorumlusu Müslüm Özcan tarafından yapıldı.

Öğretim Görevlisi Hakan Akıncı “Yeni Vizyonu İle II. Bayezit Sağlık Müzesi” konulu sunumunda, yenilenen Sağlık Müzesi Darüşşifası ile ilgili bir bildiri sundu. Müslüm Özcan ise “İlhan Koman Heykel ve Resim Müzesi” konulu sunumunda yeni binasına taşınan İlhan Koman Heykel ve Resim Müzesi ile Lozan Müzesi hakkında bilgiler verdi.
Bu içerik 29 Mayıs 2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1903 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SENATOSU “15 TEMMUZ” ÖZEL GÜNDEMİYLE TOPLANDI

Trakya Üniversitesi Senatosu, “15 Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü” anma programı dolayısıyla özel bir gündemle toplandı. 16 Temmuz 2018’de Trakya Üniversitesi Rektörlük Binası Senato Salonu’ndaki toplantı, 50 tam üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. 15 Temmuz’da yaşananları hatırlatan, hafızaların tazelenmesini sağlayan kısa film gösteriminin ardından Senato Üyeleri’nin serbes..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU, KARADAĞ SAĞLIK BAKANLIĞI’NDA

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Karadağ Sağlık Bakanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar’dan oluşan heyete, Türkiye Podgoritsa Büyükelçisi Serhat Galip eşlik etti. Heyet, Karadağ Sağlık Bakan Yardımcısı ve Sağ..