ICF VE NÖROLOJİK FİZYOTERAPİ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ICF ve Nörolojik Fizyoterapi Konferansı Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi Rehabilitasyon Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sevgi Özdinç, Prof. Dr. Ayşe Karaduman, Fizyoterapi Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyeleri katılımı ile 20 Nisan 2017 tarihinde Devlet Konservatuarı Sanat ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi Rehabilitasyon Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sevgi Özdinç yaptı. Konuşmasında “Fizyoterapi eğitimi boyunca öğrenciler açısından baktığımda mezun olduktan sonra aklımızda ne kalacak diye sorarsanız eğer, bilemiyorum cevabınız ne olur ama genellikle ya bir pratik sınav sonucu kalacaktır, ya da katıldığınız herhangi bir etkinlik veya stajla alakalı bir anı biriktirmiş olabilirsiniz. Bende bununla ilişkili olarak hocamla bizim zamanımızda uygulamalı olarak geçiyordu. Şuan gibi hatırlıyorum kendisi bana Parkinson yürüme eğitimi ile ilgili bir soru sormuştu. Sınav sonucum neydi hatırlamıyorum ama soruyu hatırlıyorum net bir şekilde. İlk pratik sınavımda hepinizin yaşadığı gibi 100 beklediğim bir sınavda 47’ye maruz kaldığım bir sonuçtu. Sağ olsun hocam not defterinden bana 2 sayfayı ayırmak zorunda kalmıştı, onu da hiç unutmuyorum. Eminim sizin içinde kalıcı bir bilgi, kalıcı bir gün olmasını diliyorum.” dedi.

Ardından konservatuar öğrencilerimizin hazırladığı oda müziği dinletisi verildi.

İlk olarak Prof. Dr. Ayşe Karaduman’ın öz geçmişi okundu ve ardından Prof. Dr. Ayşe Karaduman sunumunu gerçekleştirdi.
Bu içerik 26.04.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 509 kez okundu.