HİPERKİTAP VERİTABANI, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NİN HİZMETİNDE…

Trakya Üniversitesi’nin akademik çalışanları ile doktora ve yüksek lisans öğrencileri, disiplinlerarası 28 ana konu başlığında, 17.000 den fazla, Türkçe, tam metin e-kitabın bulunduğu “Hiperkitap” veritabanındaki e-kitaplara internet üzerinden ücretsiz olarak erişebilecek. Söz konusu yayınlara ayrıca, Android ve IOS işletim sistemli mobil cihazlara yüklenecek Hiperkitap mobil uygulaması ile de ulaşılabilecek, yayınlar online olarak ödünç alınabilecek. Mobil cihazlardan Hiperkitap veritabanını kullanabilmek için gerekli şifre kartları, Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi’nde Seda Turan ve Esra Varol'dan temin edilebilecek.

Bu içerik 06 Aralık 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 337 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU, EDİRNE LİSESİ İLE BULUŞTU

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, mezun olduğu Edirne Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Edirne Lisesi’nin başlattığı, “İlham Veren Sohbetler” etkinlikleri kapsamında Edirne Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, gerçekleştirdiği söyleşide hayatından kesitler sunarken öğrencilerin sorularını da içtenlikle yanıtladı. Lisenin konferan..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ’NDEN RAMAZANDA ORUÇ VE SAĞLIKLI BESLENME TOPLANTISI

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Leyla Tevfikoğlu Pehlivan, Ramazan ayında doğru beslenme konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi. Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde düzenlenen toplantıda, Dr. Öğretim Üyesi Leyla Tevfikoğlu Pehlivan, Ramazan ayında sağlıklı beslenme ile kronik bir hastalığı olan kişilerin dikkat etmesi gereken ..