HASTANEMİZ 127 YARDIMCI SAĞLIK PERSONELİ İLE GÜÇLENİYOR

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesinde her gün yeni bölümler açılmaktadır. Yakın zamanda 50 yataklı yoğun bakım ünitesi, rehabilitasyon servisi ve kemik iliği nakli merkezi gibi ünitelerin açılması planlanmaktadır. Bu neden hastanemize sağlık personeli talep edilmiştir. Devlet Personel Başkanlığı uygun görüşü üzerine Maliye Bakanlığı tarafından 127 sözleşmeli personel pozisyonu vizesi verilmiştir. Bu kapsamda Üniversitemize 99 Hemşire, 1 Uzman Hekim, 1 Diyetisyen, 1 Çocuk Gelişimcisi, 21 Sağlık Teknikeri ve 4 Fizyoterapist alımı gerçekleştirilecektir.

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Üniversitemizin bütün imkanlarını ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. 6 ay önce 91 kadro tahsis edilen Üniversitemiz Hastanesine şimdi 127 kadrolu yardımcı sağlık personeli eklenmesiyle daha da güçlenecek ve Hastanemizde verdiğimiz hizmetin kalitesi artacaktır. Ayrıca 127 yeni personel ile Trakya Bölgesi'nin yanı sıra Balkanlara da hizmet veren Üniversitemiz hastanesinin eksikliği önemli bir oranda karşılanmış olacaktır. Bu konuda desteği olan herkese teşekkür ederim.” dedi.
Bu içerik 09.04.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 2228 kez okundu.