GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ BİRİNCİ SIRADA

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Engin Karadağ ve Prof. Dr. Cemil Yücel’in akademik teşvik puanlarını temel alarak sıralayıp Türk üniversite sistemine farklı bir veri kaynağı sağlamak amacıyla oluşturduğu Devlet Üniversiteleri ve Fakülteleri Sıralaması [DÜS] 2017’de Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Türkiye güzel sanatlar fakülteleri arasında birinci sırada yer aldı.
Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu  Güzel Sanatlar Fakültesinin kurulduğu andan itibaren bu fakültenin gelişimine destek veren herkese teşekkür etti.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..