GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ MERKEZİ YAZILI SINAVINA İLİŞKİN DUYURU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nca ilan edilen görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavına katılmaya hak kazananlara ilişkin olarak yayımlanan duyuru ekte yer almaktadır.

NOT:
Sınava katılacak adaylardan Engelli/sağlık sorunu olan adayların “durumlarına uygun salonda” sınava alınabilmeleri için bir üniversite veya devlet hastanesinden aldıkları/alacakları;

1) Engelli Sağlık Kurulu Raporu (Bir üniversite veya devlet hastanesinden alınmayan raporlar kabul edilmez.)

2) Sağlık/engel durumlarını ve taleplerini belirten dilekçelerini (Özel durum, Özel Araç Gereç/kullanımı talebi, Okuyucu talebi, Büyük Puntolu Sınav evrakı talebi vb.)

13.07.2017 tarihinde kadar Personel Daire Başkanlığına iletmeleri gerekmektedir.
Bu içerik 10.07.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 699 kez okundu.

Dosyalar

1.pdf