GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI DUYURUSU

Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin 12. maddesi uyarınca merkezi olarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca yapılacak olan görevde yükselme ve unvan değişikliği yazılı sınavına ilişkin duyuru Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca ilan edilmiştir. Üniversitemize ait kadrolar ile aranan niteliklere ilişkin bilgilere ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız.

Üniversitemiz kadrolarına başvurmak isteyen ve aranan nitelikleri taşıyan personelimizin Yönetmeliğin 11.maddesi (4) fıkrasında belirtilen şekilde başvurularını 16 - 30 Nisan 2018 tarihleri arasında Personel Daire Başkanlığına yapmaları gerekmektedir.

İlanen duyurulur.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

YÖNETMELİK İÇİN TIKLAYINIZ

ÖRNEK BAŞVURU DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYIN

Bu içerik 06 Nisan 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 2823 kez okundu.

BALKAN ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ ÜYESİ TÜRK REKTÖRLER ÜSKÜP’TE TOPLANDI

Balkan Üniversiteler Birliği üyesi üniversitelerden oluşan Türk Heyeti, Balkan Üniversiteler Birliği 4. Toplantısı öncesi 29 Mart 2018 tarihinde Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Kocayusufoğlu’nun ev sahipliğinde bir araya geldi. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü ..

BALKAN ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ TETOVA’DA

Balkan Üniversiteler Birliği 4. Toplantısı Açılış Töreni  30  Mart 2018 tarihinde  Tetova Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Açılışı Makedonya Meclis Başkanı Talat Xhaferi, Makedonya Eğitim ve Bilim Bakanı Doç. Dr. Arber Ademi, Tetova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vulnett Ameti ve Balkan Üniversiteler Birliği Genel Sekreteri Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu tarafından ger&c..