GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI DUYURUSU

Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin 12. maddesi uyarınca merkezi olarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca yapılacak olan görevde yükselme ve unvan değişikliği yazılı sınavına ilişkin duyuru Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca ilan edilmiştir. Üniversitemize ait kadrolar ile aranan niteliklere ilişkin bilgilere ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız.

Üniversitemiz kadrolarına başvurmak isteyen ve aranan nitelikleri taşıyan personelimizin Yönetmeliğin 11.maddesi (4) fıkrasında belirtilen şekilde başvurularını 16 - 30 Nisan 2018 tarihleri arasında Personel Daire Başkanlığına yapmaları gerekmektedir.

İlanen duyurulur.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

YÖNETMELİK İÇİN TIKLAYINIZ

ÖRNEK BAŞVURU DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYIN

Bu içerik 06 Nisan 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 4021 kez okundu.

YENİ YUNANİSTAN SELANİK ARISTOTLE ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET

Trakya Üniversitesi Dış İlişkilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun ve Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Müdürü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz Selanik Aristotle Üniversitesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Selanik Aristotle Üniversitesi Rektörü Prof. Pericles A. Mitkas, akademisyen ve öğrencilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Ariadni Stogiannidou, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başka..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ’NDE “VİYOLONSEL & GİTAR DUO KONSERİ”

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde “Viyolonsel&Gitar Duo” konseri düzenlendi. Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim üyeleri, Trakya Üniversitesi’nin davetlisi olarak geldiği Edirne’de, Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda bir konser etkinliği gerçekleştirdi. Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı &oum..