ERKEK BASKETBOL TAKIMINDAN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Ünilig’te çıktığı sekiz maçın sekizinde de galip gelerek 2. gruba yükselme başarısı gösteren Trakya Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı 25 Aralık 2014 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarete Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz, Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanı Ahmet Yence, Okutman Kenan Evren Eytiş, Baş Antrenör Mülkü Karadeniz, ve takım üyeleri katıldı.

Rektörümüz takım üyelerini tebrik ederek, Üniversite olarak spora verdikleri desteğin devam edeceğini söyledi.

Bu içerik 25 Aralık 2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1055 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..