EDUCATION FIRST (EF) ULUSLARARASI EĞİTİM KURUMLARINDAN YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULUMUZA ZİYARET

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu’na 12 Ocak 2018 tarihinde 1965 yılında İsveç’te kurulmuş ve günümüzde pek çok ülkede faaliyet gösteren Education First Eğitim Kurumları’nın Türkiye Akademik İlişkiler Müdürü Gürkan Donat ve Edirne Bölge Sorumlusu Gül Belli tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaretleri esnasında Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Eğitimi, Erasmus Değişim Programı ve uluslararası ilişkileri ile özel geliştirilmiş uygulama ve çalışmalar konusunda bilgi paylaşımında bulunuldu.

Education First Eğitim Kurumları’nın sunabileceği ücretsiz İngilizce seviye tespit sınavları, öğrencilerin ve akademik personelin yararlanabileceği eğitimler ve alabilecekleri uluslararası sertifikalar, Erasmus staj olanakları, Uluslararası Misafir Konuşmacı ve Misafir Eğitmen uygulamaları ile çeşitli akademik servis ve ürünler konularında işbirliği anlaşması hususunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, öğrencilerin ve akademik personelin kişisel gelişimlerine ve dil deneyimlerine olumlu katkı sağlayacak her türlü çalışmanın desteklendiği belirtirilerek ziyaretleri için Education First Eğitim Kurumları adına Gürkan Donat’a ve Gül Belli’ye teşekkür edildi.

Bu içerik 19.01.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 951 kez okundu.